Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα καλύτερα Advent calendars 2022

 Τα καλύτερα Advent Calendars 2022


Η πιο γιορτινή εποχή του χρόνου πλησιάζει και τα advent calendars έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Όσες δε γνωρίζουν τι είναι τα advent calendars(αν και θα έπρεπε) είναι χριστουγεννιάτικα ημερολόγια που για κάθε μέρα του Δεκεμβρίου μέχρι τα Χριστούγεννα κρύβουν μια μικρή έκπληξη. 

Είναι μια αγορά που επιβάλλεται να κάνετε αν είστε λάτρεις των καλλυντικών.Πάμε λοιπόν να δούμε τα καλύτερα advent calendars που κυκλοφορούν στην αγορά για να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς.


Μακιγιάζ advent calendars

Advent Calendar You Are The Revolution 2022  55,50 €



Το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο της revolution ιδανικό για όσες θέλουν ένα πλήρες σετ μακιγιάζ.Στο ημερολόγιο θα βρείτε 24 προϊόντα, μολύβια χειλιών, ματιών, φρυδιών, κραγιόν, κρεμώδεις σκιές, σφουγγαράκια και πολλές άλλες εκπλήξεις 


Ultimate Glamour Collection 12 Day Advent Calendar Makeup Revolution 78,80€



Το μίνι calendar της Revolution με 12 προϊόντα μακιγιάζ, σκιές ματιών, βλεφαρίδες, τσαντάκι καλλυντικών, Σκραμπ χειλιών, κραγιόν, πινέλα μακιγιάζ, σταθεροποιητικό σπρέι μακιγιάζ είναι κάποια από τα προϊόντα που θα βρείτε κρυμμένα.


Gimme SuperStars! 24 Days Advent Calendar 73,80€



Το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο της nyx, 24 προϊόντα μακιγιάζ για πρόσωπο, μάτια και χείλη. Ένα πλήρες σετ για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις. Κραγιόν σε πολλά χρώματα και σκιές σε ροζ, καφέ, μπλε, χρυσές αποχρώσεις


Estée Lauder Advent Calendar 277,90€



Ένα πλούσιο advent calendar ομορφιάς, στο ημερολόγιο θα βρείτε όλα τα είδη περιποίησης προσώπου από κρέμες, προϊόντα μακιγιάζ και αρωματάκια. Δε σας λέω τίποτα παραπάνω για να μη χαλάσω την έκπληξη.


Bobbi Brown Advent Calendar 175€



Περιέχει 12 προϊόντα περιποίησης προσώπου και μακιγιάζ ώστε να φαίνεστε φυσικά όμορφες.


Mac Advent Calendar 199€



Ίσως το απόλυτο calendar μακιγιάζ που θα ήθελε μια γυναίκα, 25 προϊόντα μακιγιάζ της αγαπημένης μας μάρκας, κραγιόν, σκιές, eyeliner,primer και άλλα.


Garnier Advent Calendar 37,90€



12 μάσκες ομορφιάς για να είστε φρέσκες και λαμπερές.


Clinique Advent Calendar 2022 95€



24 εκπλήξεις περιποίησης προσώπου και μακιγιάζ, καθαριστικά προσώπου, μάσκα, κρέμα ενυδάτωσης, μάσκαρα, ενυδατικά κραγιόν και πολλά άλλα.


Για τις φανς του μανικιούρ Essie express train 77,50€



Ένα χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο με 24 προϊόντα, βερνίκια νυχιών, top coat, ασετόν.


Advent Calendars με προϊόντα σώματος 


Box of wishes Advent calendar της body shop 90€



24 μικρές εκπλήξεις με αφρόλουτρα, κρέμες σώματος, χεριών, σαμπουάν και άλλα.


Box of Wonders Big Advent Calendar της body shop 140€



25 μικρές εκπλήξεις με αφρόλουτρα, κρέμες σώματος, χεριών, μάσκες, σαμπουάν, scrub και άλλα.


Box of Wishes & wonders ultimate της body shop 190€



25 εκπλήξεις σε κανονικό μέγεθος, αφρόλουτρα, μάσκες, ενυδατικές κρέμες, σαμπουάν και άλλα.


Molton Brown advent calendar 250€



24 εκπλήξεις σε ειδικό μέγεθος, αρώματα, αφρόλουτρα, κρέμες σώματος και χεριών, σαμπουάν, κοντίσιονερ.


Και τέλος για όσες λατρεύετε τις αναβράζουζες μπάλες:


 lush advent calendar 115€



12 προϊόντα σώματος, πολλές αναβράζουσες μπάλες σε χριστουγεννιάτικα σχέδια, αφρόλουτρα και απολεπιστικό χειλιών

Εκ πείρας έχω να σας πω ότι έχει ιδιαίτερες μυρωδιές και το μωβ σαμπουάν που δοκίμασα μύριζε στα μαλλιά μου για 3 μέρες!


Lush advent calendar 245€



25 χριστουγεννιάτικα προϊόντα σώματος, αναβράζουσες μπάλες, σκραμπ χειλιών, ενυδατικό σώματος, άρωμα, σαμπουάν, αφρόλουτρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

λιπαρότητα - πως θα την αντιμετωπίσετε;

 Η λιπαρότητα είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων. Το πρωί όταν   πλένεστε το δέρμα σας είναι καθαρό και φωτεινό, όμως αργότερα μέσα στην ημέρα γίνεται θαμπό, κολλώδης και γυαλίζει.  Που οφείλεται η λιπαρότητα; Κανονικά η λιπαρότητα είναι ένας μηχανισμός άμυνας της επιδερμίδας μας,  οφείλεται στους σμηγματογόνους αδένες οι οποίοι παράγουν σμήγμα για να προστατέψουν το δέρμα από εξωτερικούς παράγοντες και την αφυδάτωση, καθώς θωρακίζει την υγρασία στο εσωτερικό. Όταν  παράγεται περισσότερο σμήγμα από αυτό που απαιτείται τότε δημιουργείται το πρόβλημα της λιπαρότητας.  Πως θα αντιμετωπίσετε την ενοχλητική λιπαρότητα προσώπου αλλά και γενικά τη λιπαρότητα του δέρματος σας; Λιπαρότητα προσώπου Σωστός καθαρισμός πρωί βράδυ με ένα ειδικό καθοριστικό για λιπαρές επιδερμίδες. Απαγορεύεται η χρήση γαλακτώματος ή ελαίου, αν χρησιμοποιήσετε κάτι τέτοιο για καθαρισμό του make up σας τότε έπειτα πλύνετε το πρόσωπο σας με κάποιο gel ή αφρώδες καθαριστικό για λιπαρές επιδερμί

Κάνε ένα Restart - Βρες τον χαμένο σου εαυτό

 Με τη πάροδο του χρόνου αλλάζουμε, εξελισσόμαστε και είναι φυσικό. Υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι η αλλαγή είναι κακή, αλλοιώνεις τον χαρακτήρα σου. Αλλά αυτό δεν είναι σωστό, είναι λογικό μεγαλώνοντας, ζώντας καινούργιες εμπειρίες να εξελισσόμαστε. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι να αλλάζουμε προς το καλύτερο όχι να γινόμαστε χειρότεροι. Όταν είμαστε νέοι επικεντρωνόμαστε στο να συλλέγουμε εμπειρίες, έτσι καταλαβαίνουμε αργότερα γνωρίζοντας το κόσμο και εμάς του ίδιους τι μας αρέσει και τι όχι. Μήπως είναι ώρα λοιπόν; Μήπως ήρθε η στιγμή να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή και τα θέλω σου; Μήπως είναι η ώρα για ένα restart; Σταμάτα να ξοδεύεις το χρόνο σου αλλόγιστα και αναρωτήσου τι μου αρέσει; τι με κάνει ευτυχισμένο; Άκουσε τον εαυτό σου και φρόντισε το γιατί κανένας άλλος δε θα το κάνει. Καιρός να μπεις στο μονοπάτι της αναζήτησης του εαυτού σου. Μην αναλώνεσαι σε πράγματα που δε σε κάνουν καλύτερο και σε κρατούν πίσω. Επέλεξε πράγματα που σου κάνουν καλό. Φρόντισε τον εαυτό σο

Άλλαξε τη ζωή σου, ποτέ δεν είναι αργά!

 Αν νιώθετε μονίμως κούραση και πλήξη ίσως είναι ώρα να αλλάξετε ρότα. Αφήστε τα πρέπει στην άκρη και αφουγκραστείτε την εσωτερική σας φωνή. Πόση ενέργεια και όρεξη είχατε για ζωή. Ξυπνούσατε και ονειρευόσασταν τι θα κάνετε όταν μεγαλώσετε, πως θα είναι η ζωή σας. Ξαφνικά όμως μεγαλώσατε χωρίς να το καταλάβατε, η δουλειά και το άγχος σας άλλαξαν, γίνατε όπως ήταν οι γονείς σας. Δουλειά, σπίτι, μια δυο φορές τη βδομάδα έξω, ίσως έχετε κάνει και οικογένεια. Μια ζωή κυνηγούσατε μια όσο το δυνατόν σταθερή δουλειά. Βάλατε στην άκρη την προσωπική σας ζωή και επικεντρωθήκατε στη δουλειά σας ώστε να βγάζετε ένα μισθό για να ζείτε και να παρέχετε στον εαυτό σας ότι επιθυμεί. Και τώρα τι; Φτάσατε σε ένα σημείο να δουλεύετε 5 χρόνια και, να βγάζετε ένα μισθό να έχετε μια νορμάλ μονότονη ζωή. Δουλειά - σπίτι και να βγαίνετε που και που. Ξαφνικά συνειδητοποιείτε βγάζω ένα μισθό και ζω μια μονότονη ζωή, τι κερδίζω; Τόσα χρόνια αγωνίστηκα να βρω μια καλή δουλειά για να έχω τη ζωή μου και τις ανέσεις